ginkgo akoestische panelen wide02
Interieur / Decoratie

Maak van je wand een echte blikvanger

Een slechte akoestiek in huis? Dan kunnen de akoestische panelen van stone designs uitkomst bieden. Met deze modulaire elementen tegen de wand, kan je de volumeknop eens lustig opendraaien zonder de buren te storen. Het prachtige design tovert je wand ook ineens om in een prachtige blikvanger. 

Wie in een bandje speelt, kent het fenomeen wel. Een ruimte akoestisch beter doen klinken, deed je indertijd door wanden met textiel of eierdozen te bekleden. Vandaag zijn er gelukkig meer stijlvolle oplossingen voorhanden. De akoestische panelen van stone designs geven je interieur niet alleen extra cachet, ze beschikken ook over uitstekende akoestische eigenschappen. Een interieurelement waarmee je dus twee vliegen in een klap slaat.

Modulaire panelen

Het ‘Gingko’ akoestisch paneel van stone designs is pure eye candy. Elk paneel heeft de vorm van een blad van de Japanse notenboom Ginkgo Biloba. Deze modulaire elementen kan je naar eigen goeddunken tegen de wand plaatsen, zodat je een uniek geheel kan samenstellen. 

Stel zelf je wand samen

Plaats je ze repetitief, dan doet het denken aan een natuurlijk landschap. Maar je kan de panelen ook op andere manieren samenstellen, zodat je leuke vormen krijgt. In de vorm van stapelwolken bijvoorbeeld. Een of meerdere kleuren combineren? Deze panelen laten het toe om je helemaal creatief uit te leven en je muren een aparte uitstraling te geven.

Experimenteren

Eerst even experimenteren met het designen van je eigen wand? Dat doe je op de site van de producent blå station. Hoe? Heel eenvoudig door de afmetingen van je wand in te vullen en door het grid in te kleuren. Daarna stuur je de gegevens door en krijg je een prijsofferte toegestuurd.  

Op zoek naar nog andere innovatieve wandafwerkingen? >> Lees hier het artikel over wandbekleding uit groenafval.