Onze partners

Innovatief.be is een initiatief van Weldon Magazines bvba dat gesteund wordt door volgende structurele partners.

Pixii

Pixii (voorheen bekend als Passiefhuis-Platform) verenigt meer dan 200 toonaangevende bedrijven in de bouwsector en wil met haar actieve ledencommunity inspireren en motiveren tot het bouwen van passieve en energieneutrale gebouwen.

Meer informatie

Bouwinnovatie

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak om jouw bouwdroom te realiseren.

Meer informatie

Living Tomorrow

Living Tomorrow is het innovatieplatform bij uitstek.

Meer informatie

Royal Grass

Sinds 2003 is Royal Grass dé specialist in kunstgras. Het merk staat bekend als een van de meest innovatieve ter wereld. Ze streven er voortdurend naar om gras verder te verbeteren, om het nog beter te laten presteren en om het een natuurlijke look te geven die niet van echt te onderscheiden is.

Meer informatie

TVS Fiber

U droomt van een eigen zwembad? U hoeft niet langer te zoeken. TVS Fiber realiseert uw project met aandacht voor kwaliteit en service. Zowel voor de plaatsing van een zwembad, voor vrijblijvend advies als voor de realisatie van een totaal wellness project in o.a. zwembaden, whirlpools en sauna’s kunt u op ons rekenen. TVS Fiber is een erkend RiveraPool en Niveko dealer.

Meer informatie

Mecona

Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda's, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering. Wij produceren unieke raamprofielen in aluminium en PVC voor nieuwbouw en renovatie.

Meer informatie

Puur Beleven

Puur beleven, 29 en 30 september in Antwerp Xpo. Ontdek duurzame trends en innovaties binnen bouwen & verbouwen.

Meer informatie