Interieur / Decoratie

Revolutie rolgordijncollectie

Dankzij een uniek behandelingsproces is Inside erin geslaagd elegante, zachte stoffen te gaan omtoveren tot strakke rolgordijnen.

Het huidige aanbod van rolgordijnstoffen bestaat uit eentonige kleuren, strakke, plastic-achtige stoffen die dankzij hun stijfheid mooi rollen. Dankzij de innovatie van Inside worden nu ook decoratieve stoffen en designstoffen plots mogelijk te verwerken tot rolgordijn. Daarom lanceerde Inside een eigen collectie die o.a. linnen verwerkt tot rolgordijnstof.

Bovendien wordt het nu ook voor de woonprofessional of interieurarchitect veel makkelijker om verschillende producten uit te kiezen voor een ruimte, maar toch dezelfde stof te gebruiken. Het is vanaf nu perfect mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof.

Voor één en dezelfde stof is het vaak zelfs mogelijk te opteren voor een slaapkamer (verduisterende) uitvoering of een (semi-)transparante uitvoering. Ook is het mogelijk om de achterzijde van het rolgordijn te personaliseren om zo een uniforme look te creëren aan de buitenzijde van een woning, iets wat meer een meer verplicht wordt in appartementsblokken.  

Er is een rolgordijn vanaf 70 EUR per m².