puzero oasis wide
Tuin / Meubels

Oasis biedt een nieuwe kijk op de tuin

De tuin is altijd al een verlengstuk van de woning geweest. Maar nu we almaar dichter op elkaar wonen en er ook meer inkijk in elkaars tuin is, begint het aspect privacy zwaarder te wegen. Daar weet dit zitelement Oasis van ontwerper Vytautas Puzeras wel weg mee. De blik van de nieuwsgierige buur weert u met een gordijn.

Onbelemmerd uitzicht

De ovale vorm is niet alleen een cosy zitelement, maar ook een doorzichtige tent. Zo heeft u een uitzicht van 360°. De frame van de tentstructuur laat ook toe er gordijnen aan op te hangen. Met dit weerbestendig zeil weert u niet alleen nieuwsgierige blikken, maar houdt u ook de koude een tijdje buiten op kille avonden. Ideaal om nog wat weg te dromen bij de sterrenhemel. Het bovenste deel van de tentkoepel is dan ook volledig open om een onbelemmerd uitzicht te krijgen 

“Het voelt alsof de bogen je omarmen, maar je toch niet verstikken,” aldus ontwerper Vytautas Puzeras. “De natuur en de sterrenhemel kunnen je een bijzonder gevoel geven. Een gevoel dat met niets te vergelijken is. In de tent kun je echt tot rust komen. Het gaat over het hier en het nu en het contact met de natuur.”

©Vytautas Puzeras