slider
Tuin / Meubels

Tuinmeubilair van fijne staaldraad

Joli stelt deze lente de nieuwste outdoorcollectie Wire van de Antwerpse designer Mathias De Ferm voor. Met deze stoelen en tafels van fijne staaldraad maak je van je terras een zalige buitenplek.

Met hun fijndradig stalen frame en naar buiten gerichte pootjes van dubbele lussen zien de ontwerpen er verfijnd en elegant uit. De dubbele lus maakt het meubilair stevig en zorgt voor extra stabiliteit. Voor de bekleding van het tafelblad heb je een ruime keuze.  Hou je van natuurlijke kleuren?  Dan zijn de tafelbladen van ultrasterk fluwelig Matilux-glas of van 100% krasvast keramisch Xeramica een aanrader.

Liever een eyecatcher op je terras? Dan is het tafelblad Xeramica met trendy dessin van beton, Calacatta marmer of het nieuwste gevlamde Emperador ongetwijfeld iets voor jou.

De rechthoekige, rond of ovale tafels van de collectie Wire zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een wit, lino, taupe, chocoladebruin, antracietgrijs of zwart draadonderstel.

Ook het skelet van de stoel is uit één stuk en volledig van staaldraad vervaardigd. De kuip gaat naadloos over in de kenmerkende naar buiten gerichte lusvormige pootjes.

In de stoelen van de collectie Wire zit je lekker comfortabel, met of zonder extra kussen. Anders dan de meeste kussens bedekt dit kussen zowel de zitting als de rugleuning. Speciaal voor outdoorgebruik is het verkrijgbaar in 6 kleuren Nautic Linen, een grof geweven afwasbare vezelstof. De drie varianten van de stoel - een armstoel, een low chair en een hoge barstoel - zijn handig stapelbaar.

De aanbevolen verkoopprijs van de outdoor collectie Wire begint vanaf 420 euro voor de stoelen en vanaf 2.400 euro voor de tafels  - prijzen inclusief btw.