manutti elements outdoor living slider
Tuin / Meubels

Genieten van een Indian summer

In 2017 zagen we een opvallende trend in de meubelwereld: de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. We halen onze tuin niet alleen naar binnen, maar trekken ons interieur ook volledig door naar buiten. ’s Ochtends, ’s avonds, ’s winters en ’s zomers: tegenwoordig kunnen we 365 dagen lang buiten zitten.  Manutti doet ons wegdromen bij dit prachtige tuinmeubilair.

Indian summer vibes met River

De River-loungestoel is een eigentijdse variant op de klassieke rotanfauteuil die bestand is tegen weer, wind en de tand des tijds. De collectie kreeg een diepe low seat zitting mee en een brede rugleuning, die samen een ongeëvenaard comfort bieden. Het zit- en rugstuk worden dan weer gevuld met zachte, 100% weerbestendige outdoorkussens. De collectie staat dicht bij de natuur, met zijn afgeronde vormen die de kronkelende stroom van een waterloop imiteren. Ideaal om in te relaxen op een nazomeravond.

Het summum van rust en ontspanning op herfstavonden

Manutti’s meest strakke collectie, Elements, springt meteen in het oog. De Belgische designer Gerd Couckhuyt ontwierp een ultramodulair ziteiland voor buiten met eindeloze schakelmogelijkheden. Ook de soft cushion upgrade met extra volumineuze en zacht afgeronde kussens straalt luxe uit als geen ander. Het resultaat? Optimaal, zo niet uitmuntend, comfort.

 Het dining aspect in de Elements-collectie benadrukt de mogelijkheid om buiten een plek te creëren waar je gezellig kunt eten en drinken. Dankzij de verstelbare bijzettafels en het minimalistische design met strakke lijnen van de Elements-collectie is dat perfect mogelijk. Ideaal om tijdens de korter wordende herfstavonden nog heerlijk buiten te vertoeven.

Sfeer creër je zelf, ook outdoor

De Franse designer Lionel Doyen ontwierp een collectie lichte, strakke en eigentijdse zitmeubels. Niet voor niets koos hij voor de naam Kumo, wat 'wolk' betekent in het Japans. Met dit speelse, luchtige en modulaire concept kun je talloze outdoor- en indooropstellingen creëren. Op het terras, bij het zwembad of in je woonkamer: Kumo past overal. Sfeer creëer je zelf, nietwaar? Ook tijdens de koudere maanden van het jaar. Mixen en matchen was nog nooit zo makkelijk!

In vuur en vlam met Flame

Wie zegt dat je ’s avonds alleen bij een speciale gelegenheid kaarsen kunt aansteken? Niet alleen binnen, maar ook buiten kun je perfect kaarsen gebruiken. De geparfumeerde Flame-sfeerkaarsen van Manutti geven je kleine terras, tuin of balkon een huiselijke sfeer. Dim binnen de lichten en geniet buiten van het vlammenspel van Flame.