Tuin / Meubels

Waterdicht tuinmeubilair

De zomer heeft goed zijn best gedaan dit jaar. Nu zien we weer meer regenbuien voorbijkomen. Waterdicht tuinmeubilair wordt weer een must!

Kobo, Manutti's ruime een- en driezitter, oogt heel uitnodigend met zijn diepe zitting en zachte kussens die urenlange ontspanning én maximaal comfort verzekeren.

Op het eerste zicht heeft de Kobo collectie een klassieke uitstraling, maar de hoge technische complexiteit toont al snel zijn karaktervol design. Dankzij het onzichtbare frame zijn alle ogen gericht op het gevlochten touw, dat met de hand geweven werd. Een knap staaltje ambachtelijk vlechtwerk dat elke regendruppel en temperatuur de baas kan in je tuin met zijn uv-bestendig en waterafstotend synthetisch weefsel.

Een leuke poef

Onder je terrasoverkapping kunnen karaktervolle poefs niet ontbreken. Zo ook de nieuwe collectie Manutti poefs, waarmee je elke denkbare opstelling creëert. Het eenvoudige en pure design geeft je ruimte zoveel opties: van één persoonlijke touch tot een groot loungegedeelte. Specifiek voor buitengebruik ontwikkeld en behandeld voor een optimale uv-resistentie, benadrukken de nieuwe Touch poufs de ongedwongen stijl van Manutti. Kenmerkend voor de ontwerpen is hun ontspannen allure zonder de formaliteit van een echte stoel. De poefs zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige formaten en in diverse tinten. Met een dienblad erop kunnen de smallere modellen zelfs perfect dienst doen als een salontafeltje.

Op naar Costa del SOLANAS

Cosentino en GANDIABLASCO slaan de handen in elkaar en zo wordt SOLANAS met veel zonnestralen de outdoor wereld in gebracht. De uitzonderlijke collectie werd voorgesteld op Salone del Mobile waar de Argentijnse designer Daniel Germani met veel trots zijn creatie bijstond 

De collectie is een homage aan Solanas, een idyllisch strand gelegen in Uruguay waar Daniel Germani vele zomers doorbracht. Denk: een paradijselijk strand met een oneindige zonsondergang en helder water. Dat is dan ook de emotie die GANDIABLASCO en Cosentino willen overbrengen. Want genieten van rust, heerlijk weer of knappe zichten, dat doe je in de SOLANAS-collectie. Maar dat is lang niet alles, naast haar knappe looks is deze collectie ook bestand tegen een stootje. Dankzij de integratie van Dekton in het aluminium design kunnen deze outdoor stukken elk klimaat de baas. Iets waar we in België wel fan van zijn.

Zacht onder de voeten

De outdoor rugs uit de Twist collectie stralen met hun handgeweven textuur en symmetrie een gevoel van eenvoud en puurheid uit. Deze oosters getinte tapijten met franjes doen jouw buiteninterieur verlangen naar warme zomeravonden.

De monochrome kleuren zorgen voor een fijne structurele aanblik en geven je ruimte meer textuur. Dankzij de uiterst hoge kwaliteit is het vloerkleed ideaal voor outdoor. De stof textileen zorgt ervoor dat er geen druppel water opgenomen wordt. Bovendien zijn deze outdoor rugs zalig onder de voeten.