palma slider
Tuin / Meubels

Eerste automatische parasol

Vandaag de dag is het openklappen van een parasol nog steeds veel ingewikkelder dan het eigenlijk zou moeten zijn. Maar daar brengt Royal Botania met de lancering van de eerste automatische parasol verandering in. De Palma zorgt in zijn eentje voor een ware revolutie in de manier waarop je schaduw creëert in de tuin of op het terras.

De Palma dankt zijn naam aan zijn look, namelijk de palmboom. Het volledige mechanisme is netjes weggewerkt binnen de contouren van het ontwerp, zodat er geen afbreuk gedaan wordt aan de stijl. Zonder zichtbare schroeven of andere mechanische onderdelen. Zelfs de armen van het scherm hebben geen ondersteunende latten nodig. 

Al het mechanisch vernuft is verborgen binnenin. De basis bestaat uit een quick-release-mechanisme en de aluminium behuizing omsluit de gasveren. Dit alles samen zorgt voor een supermakkelijke bediening.

Het enige wat je hoeft te doen is één van de armen nemen en de parasol een klein duwtje geven. Dankzij het mechanisme klapt de parasol volledig automatisch open. Wil je de parasol opnieuw sluiten? Dan trek je simpelweg een balein omlaag en de rest volgt vanzelf. Je hoeft dus niet langer meer onder het scherm te kruipen om de parasol open of dicht te doen.

Sta gewoon aan de zijlijn en laat het gepatenteerde mechanisme het vervelende werk voor zijn rekening nemen.