decovry 4 gardenigloo winter slider
Tuin / Materialen

Tuin- en terrasnieuwigheden

Voor een barbecue of ander tuinfeestje zit het weer ons nog niet mee. Wel kunnen we tijdens deze vakantie al starten met het proper maken en de decoratie van ons terras. Of je nu een klein terras hebt of omgeven bent door een grote tuin, met de juiste accessoires, technische snufjes en decoratietips maak je jouw streep(je) groen nog stukken gezelliger. Enkele nieuwigheden op een rijtje.

Met Torsa biedt Manutti een stijlvol en elegant alternatief voor de bekende witte of zwarte bistrotafels. De ontwerpen vormen de perfecte toevoeging aan de bestaande tafelcollectie: Torsa kun je ook op kleinere terrassen en zelfs op balkons plaatsen. Dankzij de ronde vorm scoort de collectie hoog op de graadmeter van gezelligheid. De tafels zijn verkrijgbaar in groot of klein formaat, in hoge of lage uitvoering en met zes keramiekvarianten, waardoor de mooiste combinaties mogelijk zijn.Prijs vanaf € 1.295.

Sfeervolle buitenlamp

Moon Birdy van hülsta tovert je donkere tuin om tot een gezellige buitenplek met een grappig accent. De sfeervolle buitenlamp in de vorm van een vogel brengt niet alleen licht in de duisternis, je kunt er ook op zitten. Het ontwerp is uitgerust met een warmwitte, energiezuinige ledlamp. Daarnaast kun je opteren voor een RGB-ledlamp, waarbij je met de afstandsbediening kiest voor rood, groen, blauw of gewoon wit licht. Moon Birdy kan uiteraard ook binnen zijn licht laten schijnen.
Moon Birdy aan 222 euro via shop.hulsta.com

Stevige buitenkeuken  

Dankzij zijn ultracompacte structuur vormt Dekton by Cosentino het ultieme materiaal voor een buitenkeuken. Dekton is nog bijzonder stijlvol ook, zo bewijst deze keuken met blad van Orix en vloer van Nilium, twee producten uit de Industrial Collection. Richtprijzen: tussen € 450 en € 925 /m².

Multifunctionele iglo

Deze multifunctionele iglo doet dienst als terras, zithoek, speeltuin, poolhouse, serre … Wat je maar wilt. In de bubbel, die je halfopen of helemaal gesloten kunt opstellen, is het hele jaar door aangenaam. Tijdens de zomer ben je beschermd tegen de felle zon en de muggen dankzij de zonwerende folie en het muggennet; bij regenweer zit je gezellig droog en toch midden in de tuin.
Verkrijgbaar voor 899 euro via Decovry.

Ledverlichting

Met ledverlichting maak je de tuin een stuk praktischer en veiliger, en dat op een energiezuinige manier. Niko biedt gebogen ledzuilen aan voor in de tuin, voorzien van een geïntegreerde detector die het licht laat branden zolang er beweging is. Ledzuil van Niko, in lichtgrijs of antraciet. Vanaf € 133 (btw niet inbegrepen).

Met de Connected Switch van Niko bedien je je tuinverlichting met je telefoon (van binnenshuis, maar ook vanaf de andere kant van de wereld) en stel je een weekprogramma in. Handig om te doen alsof je thuis bent en zo dieven af te schrikken.