slider
Tuin / Materialen

De perfecte kunstgrasmat, niet echt, wel realistisch

Een perfect gazon zonder er uren aan te spenderen: het gras zal niet meer langer groener zijn aan de overkant. Royal Grass past geavanceerde technologieën toe om het kunstgras er helemaal echt te doen uitzien, zowel in korte als in lange variant.

Royal Grass heeft de nieuwe ReaDY-technologie nog verder geperfectioneerd. Met deze innovatie vallen de vezels op een natuurlijke, willekeurige manier. Sinds de komst van ‘ReaDY’ zijn er reeds duizenden grasmatmeters uitgerust met deze technologie. Dankzij zijn duurzaamheid kan de technologie ingezet worden voor tuinen, balkons en dakterrassen. Gemaakt van hoogwaardig polyethyleen zijn de vezelskleurecht, UV-bestendig en aangenaam zacht.

De natuur volgen

Vele soorten kunstgras bevatten een glanzende, plastische kwaliteit die er niet natuurlijk uitziet. De vezels vallen namelijk meestal in dezelfde richting, wat betekent dat het gras er maar vanuit één hoek mooi uitziet.
Door echt gras te bestuderen heeft Royal Grass eigenschappen kunnen kopiëren welke resulteren in kunstgras naar een ongezien niveau.Na ontwikkelingen als de V-shape, waarbij de vezel veerkracht krijgt, en MiNT, wat zorgt voor minder glans heeft Royal Grass in 2016 ReaDY geintroduceerd.

Dankzij de combinatie met de ReaDY-technologie heeft Royal Grass het meest realistische synthetische gras ontwikkeld. Kijk hieronder: het verschil met natuurgras is toch echt minimaal?

Golven maken

'Sense' was de eerste soort die de geavanceerde ReaDY geïmplementeerd kreeg. Dit type kunstgras met 52 mm lange vezels ziet er heerlijk wild en los uit. Eigenlijk bijna toe aan een maaibeurt. Nu volgt op dit succes ‘Wave’. Met vezels van 36 mm is dit een mooie variant waarbij het gras eruitziet alsof het enkele dagen geleden is gemaaid. Kies je “traditioneel” kunstgras en dus voor een super strakke mat? Of zoek je liever een grastype dat twee dagen geleden gemaaid is of een type dat toe is aan een maaibeurt? Voor elk wat wils.

Het kunstgras bekijken en aanraken kan door een afspraak te maken via mail of vraag meteen een offerte.