Interieur / Verlichting

Verlichting om energie van te krijgen

Philips Lighting introduceert een nieuwe reeks armaturen uitgerust met Hue White Ambiance-lampen. De Philips Hue White Ambiance-lampen zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze Philips Hue-dimschakelaar, die voorgeprogrammeerd is met vier lichtrecepten: ontspannen, lezen, concentreren en energie.

In combinatie met de Philips Hue Bridge kunnen de nieuwe Philips Hue White Ambiance-lampen en -spots bediend worden via de Philips Hue App die beschikt over routine functies:

  • “Wake-up”: bootst de zonsopgang in de slaapkamer na, omdat de helderheid geleidelijk toeneemt.
  • ‘’Go to sleep’’: creëert de zonsondergang en dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is. Ideaal om het lichaam voor te bereiden op de nachtrust.
  • ‘’Night light’’: een laag lichtniveau voor iedereen die kinderen heeft die ’s nachts wakker worden. Door de minimale blootstelling aan blauw licht wordt de slaapcyclus minder verstoord.

Nu nog kleurrijker

De Philips Hue White en Color Ambiance A60 (E27) lampen beschikken vanaf nu over een breder en intenser kleurenspectrum. Synchroniseer de lampen met de TV en ervaar films of videogames nu levensecht dankzij de rijke groen- en blauwtinten. Lampen kunnen ook gesynchroniseerd worden met muziek. De Philips Hue App biedt maar liefst 16 miljoen kleuren.

Philips Hue heeft de ambitie om de beste beleving van verlichting te bieden en werkt daarom samen met apps, producten en platforms van andere merken. Maar ook met ontwikkelaars zoals Amazon Alexa (in de VS), Apple HomeKit, Nest, Bosch (in Duitsland), Samsung SmartThings en andere slimme apparaten en wearables.

De nieuwe Philips Hue White Ambiance-lampen, GU10 spot, Philips Hue White en Color Ambiance A60 E27 (verkrijgbaar als starterkit en als losse producten), zijn verkrijgbaar.