slider
Interieur / Verlichting

Verlichting speelt met warmte en kleuren

Delta Light speelt in zijn nieuwe reeksen decoratieve architecturale verlichting met warme kleuren, gecombineerd met zowel subtiele als meer expressieve texturen en vormen. 

Hedra - subtiele weerspiegelingen

Het gefacetteerde uiterlijk van de Hedra-reeks creëert een intrigerende esthetische uitstraling. Overdag versterkt het natuurlijke licht zijn vorm door de lichtreflectie op de verschillende vlakken, met een subtiel lichtspel tot gevolg. ’s Nachts zorgt het licht voor een gezellig, intiem kader. Deze compleet nieuwe Hedra-reeks bestaat uit pendels, spots en armaturen voor plafondopbouw en -inbouw. De nieuwe Hedra-pendels worden geleverd als een volledige led-oplossing of met een E27-fitting, waardoor je de elegante facetvorm kan combineren met klassieke of decoratieve lampen. De pendels zijn er in verschillende diameters en lengtes (van 15 tot 120 cm).

Punk - iconisch en gedurfd

Punk, een iconische subcultuur die halverwege de jaren 70 ontstond, is een artistieke stijl die voornamelijk geassocieerd wordt met muziek en mode. Maar de stijl inspireert vandaag nog altijd. De Punk-spot van Delta Light werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017 en maakt deel uit van de XY180-collectie, een samenwerking met de gerenommeerde architecten van OMA. Elementen van de punkcultuur passen perfect binnen de wereld van moderne architectuur en zijn een uitdrukking van individualisme en stedelijke attitudes. Stalen pinnen intimideren misschien op het eerste gezicht, maar ogen plots heel verfijnd als je ze combineert met licht. Het krachtige punkontwerp wordt gelanceerd als een volledig nieuwe reeks met diverse kleuren en toepassingen, van pendelarmaturen tot wand-, plafond- en trackverlichting.

Accentueer je superloop

Het Superloop-concept werd gelanceerd in Milaan, in 2017, en is nu al een Delta Light-klassieker. Deze veelzijdige collectie bestaat uit ronde en rechte slanke vormen, voor een waaier aan verlichtingsmogelijkheden. Dankzij het door Delta Light op maat ontworpen 48 V-profiel binnenin kan je de verschillende modules om het even waar in de ring positioneren, verplaatsen en richten. De nieuwe modules laten toe om van subtiele functionaliteit over te gaan tot zeer expressieve elegantie. Superloop kan dankzij de grote beweeglijkheid van de Spy-modules voldoen aan heel specifieke verlichtingsnoden, en kan tegelijk decoratief toegepast worden door met de ophanging te spelen en de meer uitgesproken Punk, XY180 of de nieuwe Fix-modules toe te passen, gecombineerd met heldere of matte glazen tubes.

De nieuwe collecties zijn straks te zien op de INTERIEUR-biënnale in Kortrijk (hal 1, stand 136).