boost banner 2 web ready
Interieur / Verlichting

Overal wifi in een handomdraai

Je kent ze intussen wel: de wifi-versterkers die elk broodnodig stopcontact inpalmen. Het kan ook anders dachten de ingenieurs bij de Amerikaanse led-producent Sengled. Ze integreerden de wifi-versterker in hun lampen en geven het wifi-signaal zo een Boost.

Kunstlicht heb je sowieso in iedere ruimte. En of je nu in de socket een gewone lamp draait of eentje met een ingebouwde wifi-versterker, je verliest er geen comfort door. Door de Boost led-lamp te gebruiken in ruimtes met een slechte internetverbinding, sla je twee vliegen in één klap: je verlicht op een energiezuinige manier én je verbetert het draadloze signaal. Met elke lamp die je toevoegt, verbetert het bereik van het wifi-netwerk. 

De Boost-lamp kan niet alleen gebruikt worden als client, maar ook als wifi-toegangspunt (Access Point). Twee wifi-antennes in de lamp garanderen een gegevensoverdracht tot 300Mbit/s. De lampen zijn compatibel met apparaten die de wifi IEEE 802.11b/g/n-standaard van 2,4Ghz ondersteunen.

De Boost-lampen zijn beschikbaar met een voet in E27 of B22 en dat zowel in een matte als heldere uitvoering. Het in- en uitschakelen of dimmen van de ledverlichting kan afzonderlijk of gegroepeerd van op afstand gebeuren. Er is zelfs een app die extra functies mogelijk maakt op de Boost-verlichting.

©Sengled