superloop10 slider
Interieur / Verlichting

Op talrijke manieren met licht spelen

The Lighting Bible® mag dan aan zijn 12e editie toe zijn, de catalogus blijft verrassen. Met meer dan 1.000 pagina’s nieuwe ontwerpen, toepassingen, technische innovaties en projectfoto’s uit de hele wereld komt Delta Light® erg ambitieus uit de hoek.

De nieuwe collectie focust op lichteffecten, maar ook op nieuwe vormen, technologieën, installatiemethodes en veelzijdigheid in toepassing. Met The Lighting Bible® 12 wil Delta Light architecten en ontwerpers een uitgebreide toolbox aanreiken voor creatieve en multifunctionele verlichtingsideeën.

Nieuwe verlichtingscollecties

Splitline Magnetic 

Splitline Magnetic is de nieuwste telg van de veelzijdige Splitline-profielen. Een magnetisch en op maat gemaakt profiel werd aan de collectie toegevoegd. Met de Splitline M worden de mogelijkheden voor dynamisch en gepersonaliseerd gebruik nog groter. Afhankelijk van de ruimte, kan je flexibel lichtelementen toevoegen, verwijderen of aanpassen. Dankzij de handige ‘plug & play’ zijn complexe technische tussenkomsten overbodig.

Binnen de reeks Splitline Magnetic kan je spelen met een ruime keuze aan discrete of decoratieve modules. Tweeter, een van de meest iconische assortimenten van Delta Light®, is nu ook combineerbaar met Splitline. Hetzelfde geldt voor de Gibbo-pendelarmatuur – met een handgeblazen transparante, opalen of amberkleurige bol – of de gloednieuwe ranke Microspy-pendel.

Superloop

De nieuwe Superloop-productlijn bestaat uit een uitgebreid assortiment ronde en rechte slanke vormen, voor een waaier aan verlichtingsmogelijkheden. Superloop kan functioneel toegepast worden door verstelbare Spy-modules op de ronde, rechthoekige of vierkante basis te monteren. Of eerder decoratief door de lichtcirkel horizontaal te plaatsen. Of als eyecatcher door Superloop verticaal te hangen.

Superloop met de lichtcirkel verspreidt licht in de volledige ruimte. Deze armatuur kan je installeren met stalen kabels: aan één bevestigingspunt, met meerdere ophangingen of aan een stalen stang die de ring in de lucht doet zweven. Superloop is ook verkrijgbaar in een ronde, rechthoekige of vierkante vorm met een door Delta Light® op maat ontworpen 48 V-profiel binnenin. Zo kan je de flexibele lichtmodules om het even waar plaatsen.