philips classic led bulb on slider
Interieur / Verlichting

De halogeenspot opnieuw uitgevonden

Philips biedt met zijn nieuwe reeks ledlampen een vervanger voor halogeen, een lamp die de helderheid en sfeer eenvoudig via een bestaande lichtschakelaar doen veranderen, en die er met een klassiek gloeidraadlamp-design even frappant uitziet als hij niet brandt.

Philips Classic LEDspot is een eerste reeks glazen LED-spots die een echte vervanger zijn voor de populaire halogeenspot, door hun soortgelijk lichteffect, vormgeving en stijl. Het nieuwe glazen gamma is niet alleen 90% energiezuiniger dan zijn halogeen-equivalenten, maar wordt ook geleverd in verschillende lampvermogens en kleurtemperaturen. De nieuwe glazen spot is bovendien ook als eerste in zijn soort voorzien van DimTone. Hierdoor verandert het licht van een warm geelwit licht naar een veel warmer roodachtig wit licht, net als een zonsondergang. Met de Philips Classic LEDspot met DimTone kan een subtiele aanpassing van de tint, de sfeer volkomen veranderen of een stemming verbeteren.

De Classic LEDspot wordt geleverd in een aantal varianten in vermogens en vormen, van kaars- en kogellampen tot spots en de traditionele A19-vorm. De lamp is intussen verkrijgbaar.