Interieur / Technologie

Was vergeten? Laat maar lekker draaien

U heeft het ongetwijfeld al mee gemaakt: u heeft net de wasmachine aangezet en ligt er in een hoekje nog een stuk wasgoed dat ook mee in de trommel had gemoeten. Vroeger moest u het opzij houden tot een volgende wasbeurt. Vervelend, dachten ze bij Samsung. Hun antwoord is de AddWash, een wasmachine met een pauzeerknop en een extra deurtje. Die maken het mogelijk om het kledingsstuk of extra wasverzachter of poeder – want blijkbaar vergeten we dat ook al eens – toe te voegen. 

Stressloze wasbeurten

De Samsung AddWash is uitgerust met tal van slimme functies. Bovendien hoort het apparaat al tot de smart-generatie, waardoor u het met uw smartphone kunt monitoren. U volgt in real time de voortgang van het wasprogramma of krijgt een seintje wanneer de machine bijna klaar is. Zo weet u perfect wanneer u delicate was of handwas kunt toevoegen om op het einde van het programma mee te laten spoelen of centrifugeren.

Zoveel leuke technologie trekt ook de aandacht van de allerkleinsten. De AddWash maalt er niet om, met zijn kinderslot en andere veiligheidsmechanismen is de kans dat kleine kinderen de deur openen onbestaande.

Als het snel moet gaan

Bedenkt u op het allerlaatste moment dat u nog wat spullen gewassen moet hebben? Ook dan kunt u op de AddWash vertrouwen. Met de SuperSpeedfunctie kunt u een wasprogramma van maximum 5kg in minder dan een uur laten reinigen … met een even mooi resultaat.

De Samsung AddWash is verkrijgbaar in ons land. Voor de basisversie betaalt u 649 euro. Wilt u de wasmachine met uw smartphone opvolgen en supersnel kunnen wassen, dan moet u rekenen op 799 euro.