slider
Interieur / Technologie

Krachtige geluidservaring

Bang & Olufsen presenteert een nieuwe krachtige draadloze luidspreker voor thuis, die onze omgang met geluid opnieuw vormgeeft. De Beosound Edge transformeert het alledaagse tot muzikaal meesterschap en is een esthetische meerwaarde is voor thuis.

De ronde vorm van de Beosound Edge biedt twee plaatsingsmogelijkheden. De luidspreker kan als fraaie blikvanger op de vloer worden gezet en opgaan in de kleuren van het omringende meubilair of deze juist versterken. Of hij kan aan de wand worden bevestigd, als een trotsering van zwaartekracht waarmee de ruimten in huis kunnen worden verdeeld. Nabijheidssensoren detecteren wanneer u in de buurt van de luidspreker komt en zorgen ervoor dat de aluminium touch-interface oplicht. Het aanpassen van het geluid is al even magisch als het geluid zelf: u rolt de Beosound Edge eenvoudig heen en weer om het harder of zachter te zetten. Een rustige beweging zorgt voor een beperkte volumeverandering, een stevige aanraking levert een drastischer aanpassing op. Als je loslaat, rolt de luidspreker weer soepel terug naar de oorspronkelijke positie.

Primeur: ‘s werelds eerste Active Bass Port

De Beosound Edge is gebaseerd op akoestische technologie uit het geavanceerde Beolab-portfolio van Bang & Olufsen, waardoor de luidspreker verrassend krachtig is voor zijn compacte omvang. De akoestici van Bang & Olufsen hebben aan één kant een forse 10“ woofer met bass driver met een innovatief slank ontwerp en een grote uitwijking geplaatst, waardoor de luidspreker een indrukwekkende prestatie levert in de lage tonen. Daarnaast is hij uitgerust met een 4“ middengebied en een ¾“ tweeter.

Beosound Edge beschikt over een 360-graden, ruimtevullend geluid uit beide zijden van de luidspreker. Met de nieuwe Directional Sound Control kan de gebruiker de richting van het geluid bepalen, waardoor twee akoestische fronten ontstaan. Dit zorgt ervoor dat een ruimte kan worden opgedeeld in een actieve luisteromgeving en een passievere luisteromgeving. De bediening van het directionele geluid gaat via de Bang & Olufsen-app.

Stembediening

Beosound Edge biedt de belangrijkste standaardtechnologieën in de industrie om te zorgen voor een optimale streaming via de streamingdienst die u wenst. De luidspreker ondersteunt AirPlay 2, Chromecast2 en Bluetooth en biedt de mogelijkheid van stembediening in combinatie met een luidspreker met Google Assistant, zoals de Beosound 1 en de Beosound 2 of een Amazon Echo-apparaat.

Beosound Edge is verkrijgbaar vanaf midden november 2018 tegen de adviesprijs van € 3.250.