Bouwen / Andere

Nooit meer vloeken

Een extra lichtknop of schakelaar in je woning maar geen zin in kap- en breekwerk? Dan moet je niet langer met de handen in het haar zitten. Met een draadloze toepassing kan je zonder rompslomp renoveren.

Stel dat je een extra lichtknop in je slaapkamer wil of wens je een extra dimmer, deur- of venstercontact te installeren zonder de slijpschijf er te moeten bijhalen? Dan bespaart een draadloze toepassing je heel wat miserie. Ook als je niet meteen aan renoveren denkt, maar je woning comfortabeler wil maken, is draadloos het codewoord. De mogelijkheden zijn legio.

So easy
Niko komt op de proppen met een assortiment schakelaars, dimmers en deur- of venstercontacten aan die werken volgens het Easywave-protocol. De drukknoppen zien eruit als schakelmateriaal, maar eigenlijk zit er een zendertje in. Dat betekent dat ze niet op het elektriciteitsnet moeten worden aangesloten. Het grote voordeel is dat je de bedieningen letterlijk overal kunt plaatsen: leggen, schroeven of kleven. En dit op gelijk welke ondergrond. Zelfs op glas, beton of hout. Handig toch?

Draadloze schakelaar met zender/ontvanger: € 145 brutoprijs, btw niet inbegrepen.