slider
Bouwen / Andere

Bulkbox maakt levering grotere pakjes mogelijk

eSafe pakketbrievenbussen en gratis boodschappenservice Beedrop.be slaan de handen in elkaar. Dankzij het Beedrop.be platform kan je tegenwoordig zelfs bij de lokale handelaars en landbouwers online bestellen. Beedrop.be levert die boodschappen gratis aan huis. En dankzij de samenwerking met pakketbussenfabrikant eSafe kan dat voortaan ook wanneer je er niet bent.

Gemak en tijdswinst was vroeger de doorslaggevende factor voor de consument om meer en meer in de supermarkt te kopen ten nadele van de lokale speciaalzaak. Opnieuw kiezen meer en meer consumenten ervoor om hun dagdagelijkse boodschappen van achter de laptop, tablet of smartphone te doen. Volgens de recente studie van BeCommerce groeiden de online aankopen voor voeding en huishoudproducten het afgelopen kwartaal met maar liefst 26%. Dat maakt van online boodschappen de snelste online groeier.

De enorme groei is niet onlogisch: de tijdsbesparing bedraagt snel enkele uren per week. Volgens een bevraging van Beedrop.be aan haar gebruikers, zegt 72% die extra vrijetijd te besteden aan hun gezin, familie en vrienden. Daarnaast antwoordt 30% het ook te besteden aan het uitgebreider en gezonder te koken. Online hoeft dus duidelijk niet minder sociaal of minder gezond te zijn.Online boodschappen doen blijkt bovendien dé kans voor de speciaalzaken om opnieuw dichter bij de huidige klant te staan. 

Keurig geleverd, ook bij afwezigheid

Meer nog dan voor schoenen en kledij geldt voor een succesvolle online aankoop van verse producten dat die correct afgeleverd kunnen worden, ook als de klant niet thuis is. En dus ging Beedrop.be in zee met eSafe, een startup uit Waregem die een enorm potentieel ziet in dit soort thuisleveringen.

De eSafe Bulkbox – waarvan het eerste exemplaar in De Pinte geplaatst werd –  is groot genoeg voor 4 bakken drank en kan koelboxen tot 40l aan. Alle boodschappen zitten veilig en wel opgeborgen tot je terug thuis bent. De Bulkbox is vervaardigd uit Aluminium en standaard in het zwart gelakt, de binnen afmetingen zijn de volgende: 90lx36dx51h. De vasthechting gebeurt aan de hand van meegeleverde grondschroeven die gemakkelijk zelf te bevestigen zijn.