slider
Tuin / Zwembaden

Vrachtcontainer omgebouwd tot zwembad

Een container getransformeerd tot zwembad, Modpools heeft er eentje in de aanbieding. Ze geven jouw tuin een nieuw uitzicht, en beleving. De containerzwembaden zijn eenvoudig te installeren en te transporteren, en ze komen met een aantal leuke functies, waaronder verwarming, ledverlichting, tegenstroom en jacuzzi-jets die je naar gelang je stemming met je smartphone kunt bedienen.



Ze zijn verkrijgbaar in 8 'x 20' of 8 'x 40' containerformaten en kunnen in geen tijd geïnstalleerd worden. Door een divider toe te voegen kunnen gebruikers zelfs een tijdelijke of permanente hot tub sectie maken. Deze aanpasbare all-in-one poolsystemen zijn voorzien van gebruiksklare, ingebouwde poolapparatuur en een high-tech ultraviolet systeem dat het water schoonmaakt zonder dat je chemicaliën nodig hebt.

Je kunt Modpools boven de grond installeren met verhoogde vloerbekleding, gedeeltelijk ondergronds of op grondniveau. Dit maakt ze veelzijdig en makkelijk aan te passen aan alle soorten tuinen. Het is zelfs mogelijk om een venster aan de zijkant van het zwembad toe te voegen. Het doorkijkvenster maakt het zwembad helemaal af.