slider
Tuin / Zwembaden

Genieten van wonen aan het water

Ontspannen baantjes zwemmen of genieten van fijne zwemmomenten met de hele familie? Een zwembad vraagt om een uniek design, geheel passend bij het dagelijks gebruik. Daar zorgt zwembadexpert TVS Fiber voor. Dit prachtige M-Line zwembad van RivieraPool straalt een stijlvol design uit, en is volledig op maat afgewerkt.

Een zwembad kan vele technische snufjes of accessoires omvatten om je zwemplezier te maximaliseren, van een tegenstroominstallatie tot een massageligzone of bruisbad. Wat denk je van muziek in het zwembad? Onderwater speakers kunnen perfect ingebouwd worden. Ben je een vroege of late zwemmer? Dan maakt licht onder water de zwembeleving compleet.

Een prefab zwembad is duurzaam, stijlvol en op maat gemaakt. Het is een energiebesparend concept dat begint met een hoogwaardige isolering van het bassin tot aan de solar lamellenafdekking.

Zwemmen moet ook in alle veiligheid kunnen gebeuren. Denk zo aan een inlooptrap met anti-sliptreden voor het veilige in- en uitstappen, een ondiepwaterzone voor de kinderen, of een kindveilige afdekking zodat het zwembad afgedekt is wanneer er geen zwempartij plaatsvindt.

Mooie waterspiegel 

Met een zwembad in je tuin lijkt het wel alsof je aan het water woont. Het is vooral de waterspiegel die het uitzicht bepaalt:

  • Een verborgen overloop ligt als een spiegel in jouw terras en sluit naadloos aan bij de omgeving.
  • Bij een skimmer zweeft het terras over het wateroppervlak heen
  • De panorama-overloop doet het wateroppervlak aan de horizon verdwijnen. 

Mozaïek 

Voor de liefhebbers van mozaïek: weet dat mozaïek - of beter gezegd glasmozaïek - behoort tot de meest hoogwaardige en bestendige oppervlakken in de zwembadbouw. De glasmozaïekdeeltjes hebben ieder een andere kleur en weerspiegelen zodoende volledig verschillende licht- en kleurreflecties. Ongeacht vanuit welke hoek men het zwembad inkijkt. Ongeacht welke kleur licht op het oppervlak schijnt. Er ontstaan oneindig veel verschillende kleurnuances waarmee je bewust de sfeer van je zwembad en omgeving vormgeeft.

Wil je een zwembad waarmee je het zwemseizoen gemakkelijk kan verlengen?

Contacteer zwembadexpert TVS Fiber telefonisch via 011 79 42 84 of via dit contactformulier. Heb je een concreet project, vraag dan meteen om een offerte.