slider
Tuin / Zwembaden

Een beweegbare zwembadbodem

Beeld je in: het is een stralende dag en je geniet met volle teugen van uw zwembad. ‘s Avonds dans je tot in de late uurtjes met vrienden op dezelfde, beweegbare bodem. Het kán. Cfloor van Glas Ceyssens is dé revelatie in de wereld van binnen- en buitenzwembaden en het resultaat van jarenlang dromen, durven en vooral… doen.

Met Cfloor tover je in een mum van tijd je terras om in een buitenzwembad. Of je binnenzwembad in een feestzaal. Het is ook veilig: in de bovenste stand is het zwembad volledig afgesloten. Daarnaast is het traploos instelbaar op iedere gewenste diepte. Zo is het handig én veilig.

De beweegbare bodem sluit naadloos aan met de omgeving voor een serene, esthetische look. Bovendien worden alle technieken verwerkt in de constructie: de motor en andere elementen zijn onzichtbaar voor een adembenemend mooi geheel. 

De bodem is voor 95% vervaardigd uit kunststof, voor een perfect resultaat, jaar na jaar. Deze kunststof wordt gemaakt volgens het “cradle to cradle” principe. 100% recycleerbaar.

Cfloor is enorm onderhoudsvriendelijk: een jaarlijkse onderhoudsbeurt volstaat en de eigenaar hoeft verder niets te doen. De verdamping wordt ook beperkt doordat het zwembad meestal gesloten is. Er zijn minder onderhoudsproducten nodig en er moet minder water bijgevuld worden.
De bodem is ook bijzonder sterk: de beweegbare bodem kan flexibel opgebouwd worden in functie van de gevraagde belasting. Zelfs een belasting tot 200 kg/m2 is mogelijk, zodat uw zwembad moeiteloos omgetoverd kan worden tot dansvloer, feestzaal of fitnessruimte.