Tuin / Zwembaden

Klaar voor aqualiving?

Een hemels vakantiegevoel op je eigen terras? Je hoeft er niet ver naar te zoeken. Maak kennis met C-side, de eerste compacte LoungePool die eenvoudig van je eigen terras een loungezone aan het water maakt. AquaLiving luidt hier het motto, met dit concept van RivieraPool.

C-side is geen zwembad of geen whirlpool maar een pool die de onweerstaanbare aantrekkingskracht van water in je tuin brengt. Voor de ene is het een waterobject iets om naar te kijken en te ontspannen, een loungegedeelte aan het water. Voor de ander betekent het een aquaLounge, een chillout-Zone om heerlijk in te ontspannen. De poolverlichting maakt de loungesfeer compleet... als dit niet genieten is.

Afhankelijk van het tuintype dat je bent kies je de meest geschikte C-side:

  • De designliefhebber heeft vooral oog voor een stijlvol terras met ingebouwde minipool, met donkere natuursteen en mozaïekjes.
  • Voor de natuurliefhebber mag de C-side organisch ingericht zijn met veel planten, warme kleuren en hout.
  • Voor de gastronoom wordt de C-side omringd met outdoor cooking en de daarbij horende geuren en kleuren van onder meer lavendel en rozemarijn.
  • De sportieveling laat in de C-side zijn vermoeide spieren masseren.

Deze elegante MiniPools zijn verkrijgbaar in de compacte afmetingen 2,1 x 2,1 m of 2,1 x 3,7 m en kunnen volledig ingebouwd of half verzonken ingebouwd worden, zelfs in een dakterras. De MiniPool is voorzien van een uitgekiende techniek. Een skimmerfilter met een grote opvangkorf zuigt het vuil van het oppervlak en houdt het water schoon. Je kan het ook natuurlijk houden met een bio-filter waar planten het water op een biologische wijze zuiveren.

Contacteer zwembadexpert TVS Fiber telefonisch via 011 79 42 84 of via dit contactformulier. Heb je een concreet project, vraag dan meteen om een offerte.