slider
Tuin / Zwembaden

De whirlpool heruitgevonden

We hoeven je niet te vertellen dat water en warmte genezen, en dat een massage deugd doet. Laat warmte én water nu net samen terugkomen in de whirlpool. Gewrichten worden ontlast, het lichaam ontspant zich. Helemaal wat de uitgekiende hydrotherapie van RivieraPool voor ogen heeft.

Zachte, volumejets voor een massage van de huid en de eerste spiergroepen. Grote en krachtige jets voor de sterke rugspieren. Duimgrote jets voor de schouders, de nek en de rug, net zoals een masseur ook masseert. Klinkt al hemels, niet?

De nieuwe design whirlpools passen goed in de moderne architectuur. Ze vallen niet erg op, maar vormen wel het creatieve middelpunt van de wellnessruimte. Ze zijn perfect binnen en buiten te integreren. In een spa zijn de werkende mechanismen van water, warmte en whirlsystemen en de constructie van lig-en zitgedeelten optimaal op elkaar afgestemd.

Blikvanger

De Wave highline is een rechtlijnige whirlpool. Vier personen hebben veel ruimte om zich goed te kunnen strekken. Het mooie aan deze whirlpool: de waterspiegel ligt gelijk op de vloerhoogte in de ruimte. De verzonken overloopgoot zorgt ervoor dat golven en spatten niet de badruimte inlopen.

Inbouw whirlpool

Een spa voor binnen? Zonder probleem! De Strato is met zijn compacte maten de perfecte whirlpool voor je binnenruimte. Niet alleen voor het lichaam maar ook visueel gezien een geslaagde prestatie. Op het daybed kan je aansluitend verder chillen.

Dat de whirlpools van RivieraPool puur genot bieden, bewijst de uitrusting van deze whirlpools in cruiseschepen en wellnesscentra.

Voor spaliefhebbers is een whirlpoolmoment alle dagen iets om naar uit te kijken. Doe inspiratie op of neem contact op met TVS Fiber, vrijblijvend of voor een offerte. Wij staan open voor jouw wensen.