niveko evolution 3479 slider
Tuin / Zwembaden

Een zwembad volledig op maat

Wat is jouw ideale beeld van een zwembad? Eentje dat uitstraling biedt, technisch vernuftig is en waarvan je bijna het hele jaar door gebruik van kan maken. De Niveko zwembaden bieden jou het perfecte zwembad, volledig op maat gerealiseerd door TVS Fiber.

Geen voorgevormde monobloc zwembad waar jouw tuin zich aan moet aanpassen. Maar een zwembad waarvan jij de grootte, vorm en afwerking tot in details voor ogen hebt. Een Niveko zwembad maakt het mogelijk volledig op maat een zwembad te realiseren, hoe atypisch de afmeting ook mag zijn. En zelfs zonder dat je de hele tuin hiervoor moet laten omgraven.

Bijzondere uitstraling

De extra dikke isolatie van Niveko zwembaden zorgen voor een verlenging van het zwemseizoen. Je zal het zwembadwater dus niet te veel moeten bijverwarmen. Zo kan je zeker genieten van zwempartijen van maart tot en met oktober.

Het volledige zwembad is naar eigen wens af te werken. Zo zijn de trappen in verschillende varianten verkrijgbaar: zwembadbreed, zwevend, of als hoektrap.

Het is vooral de overflow boord die het zwembad zijn uitstraling geeft. De poolrand is zo minimalistisch opgevat zodat het waterniveau opgaat in de zwembadomgeving. Geen geluid van overstromend water? Geen probleem. De Whisper optie biedt een unieke technische oplossing van een overloopgoot met speciaal ontworpen binnenbouw.


Zwembad beheren

Door de state-of-the-art trends in de branche zoekt de fabrikant blijvend naar designelementen om de uniekheid van het zwembad te benadrukken, waardoor het tegelijk functioneel en praktisch wordt. De zwembaden zijn technologisch geoptimaliseerd voor een probleemloze en zuinige werking. 

De werking van de installatie kan je overigens perfect beheren door gebruik te maken van de applicatie nPool waarmee je het zwembad online kan controleren. 

Voor zwembaddromers is het najaar het moment om naar een zwembad uit te kijken. Doe inspiratie op of neem contact met TVS Fiber, vrijblijvend of voor een offerte. Wij staan open voor jouw wensen.