superlarge floorgres magnum industrial ivory1 slider
Tuin / Zwembaden

Binnenkijken: binnenzwembad, sauna en spa worden één

Een nieuwigheid in de creatieve keramiekwereld die een veelbelovende toekomst wacht, zijn de tegels in extra grote formaten. Daarmee kan je je verbeelding bij de inrichting van je woning helemaal de vrije loop laten. Dat deed ook een Gents gezin bij de realisatie van de wellnessruimte van hun dromen, inclusief zwembad, sauna en spa. 

Steeds meer Belgen installeren bij hen thuis een wellnessruimte om zich na een drukke werkdag in alle rust terug te trekken. Zo bouwde een gezin uit Gent aan hun woning een annex met daarin een zwembad, sauna en spa. Bovendien geeft het betoverende uitzicht op de bomen rondom de woning je een instant vakantiegevoel. 

Voor de afwerking koos het gezin voor extra grote keramische tegels uit het Superlarge-gamma. Daarmee zijn niet alleen de wanden en vloeren van de ruimte, sauna en douche bekleed, maar ook die van het zwembad. Zelfs de zwembadtrap kreeg een dun laagje van keramische tegels. Dankzij de extra grote formaten loopt de afwerking van de muur vloeiend over in die van de zwembadwand. Zo wordt de visuele eenheid, en daarmee ook het gevoel van rust versterkt.  

Met de collectie Magnum Industrial Ivory van het Italiaanse merk Floorgres koos het gezin voor een lichtgrijze tegel die de blauwe kleur van het water nog beter tot haar recht doet komen. Bovendien is de tegel slechts 6 millimeter dik, en beschikbaar in formaten tot 160 op 320 centimeter. Dankzij de duurzaamheid, de hoge weerstand tegen temperatuur- en waterschommelingen en het gemakkelijke onderhoud is ontspannen plezier voor jaren gegarandeerd. 

Richtprijs Floorgres Magnum Industrial Ivory : 95€/m² + BTW