11164062 1575315719463129 6371694310372117777 slider
Tuin / Zwembaden

Genieten van water op het terras

Of u nu van koken, sporten of relaxen houdt: van dit alles kunt u perfect genieten op uw eigen terras, vlak aan het water. En u heeft er absoluut geen grote ruimte voor nodig. Een C-SIDE van 2,1 x 2,1 meter bezorgt een hemels chillout genot. Voor elk type tuinliefhebber is er wel een C-SIDE op maat van uw terras, geplaatst door TVS Fiber.

Prachtige materialen voor de designer

De designliefhebber heeft vooral oog voor een stijlvol terras met ingebouwde minipool. Donkere granicite natuursteen oppervlakken of chique mozaïeken reflecteren het licht.  Aangekleed met elegante meubelen en aantrekkelijke verlichting kunt u hier tot in de late uurtjes deugddoend relaxen.

Biologische warmte voor de natuurliefhebber

Een C-SIDE organisch ingericht met veel planten, warme kleuren en hout voor de natuurliefhebber. Liefst ook met een biologische waterfiltratie, of een op hout gestookt vuur? Een vuurschaal voorzien van een warmtewisselaar van RVS zorgt ervoor dat het verwarmde water weer terug in het bassin komt. Geniet vier seizoenen lang van deze luxe.

Outdoor kitchen voor de gastronoom

Voor de culinaire levensgenieter komen water, vuur en outdoor cooking perfect samen bij de C-SIDE. Het water wordt omringd door zit- en liggedeeltes, en door heerlijk geurende oleander en lavendel, en kruiden zoals tijm en rozemarijn die u in de Mediterrane keuken kunt gebruiken.

Wellnessoase voor de sporter

Voor de actieve sportfanaat is de C-SIDE een ware ontspanning na inspanning. Een luchtwarmtepomp verwarmt het water snel en goed. Ideaal voor vroege vogels, of na een terugkeer van een fietstocht. Laat uw vermoeide spieren masseren door het water. En mag het wat meer? Combineer de minipool dan met een tuindouche en buitensauna.

De C-SIDE in een notendop

De C-SIDE biedt volop ambiance met ledverlichting bruisbronjets. Een waterval en massagefunctie maken de MiniPool af. De elegante inbouw MiniPools met glasmozaïek zijn verkrijgbaar in de compacte afmetingen 2,1 x 2,1 meter of 2,1 x 3,7 meter. Een dakterrasversie is perfect mogelijk.

Een skimmerfilter met een grote opvangkorf zuigt het vuil van het oppervlak en houdt het water schoon. Een biofilter zuivert het water op een natuurlijke wijze. Het zwembad afdekken, is mogelijk met een rolafdekking, maar nog mooier met een daybed zodat u er ook nog eens op kunt ontspannen. 

Ongetwijfeld ziet u zo'n terras met MiniPool van fabrikant Riviera Pool ook wel zitten. Contacteer zwembadspecialist TVS Fiber011 79 42 84.