locra refugio tuinschermen slider
Tuin / Oprit en terras

Veelzijdige tuinschermen

Lignodur terrafina® Refugio 2.0, een innovatief systeem van tuinschermen, geeft een nieuwe dimensie aan een buitenruimte en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden. Deze tuinschermen bieden heel wat mogelijkheden om een individuele buitenruimte te creëren. 

Het concept van de Refugio tuinschermen laat een individuele montage toe. Het systeem bestaat uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen en biedt de mogelijkheid om het tuinscherm zowel in de hoogte als in de breedte aan te passen. Ook een combinatie van beide panelen behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Stabiel en veelzijdig

Het systeem wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. De tuinschermen hebben een smaakvol en onderhoudsvriendelijk oppervlak en zijn beschikbaar in verschillende kleuren: antracietgrijs, granietgrijs, steengrijs en beige. 

Terrafina Refugio 2.0 is veelzijdig en zowat overal toepasbaar. Dat tonen onder andere de aluminium palen van 186 cm met bijbehorende voetstukken voor verankering in alle mogelijke ondergronden en het tuinscherm van 180 x 180 cm met zijn modulaire opbouw aan.
De grondstof Lignodur® is een hoogwaardig, hoogtechnologisch product dat de voordelen van hout combineert met deze van kunststof.