slider
Tuin / Oprit en terras

Terrasoverkapping van de toekomst

De Pallazzo XL AVENTA brengt nationaal en internationaal verwondering teweeg. De terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand is een exclusief en uitzonderlijk design dat door Pallazzo op de markt wordt gebracht. Deze innovatieve ontwikkeling past niet alleen bij moderne architectuur maar sluit ook perfect aan bij traditionele ontwerpstijlen.

Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVENTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen. 

Pallazzo XL AVENTA is beschikbaar in twee designs.

  • Een afgeronde of een rechte goot zorgen voor een strakke en hedendaagse uitstraling. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, deze designs spelen perfect in op de diverse ontwerpstijlen.  
  • De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om grote vrijdragende overspanningen te maken.


Eenvoud en transparantie

Pallazzo XL AVENTA is eenvoudig te combineren met Pallazzo INVIGO®. Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen  bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.