160253 reference belgium terrace jout high slider
Tuin / Oprit en terras

Massieve terrasplank voor intensief gebruik

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slipvrij tuinterras? HetTwinson-gamma van Deceuninck – vervaardigd uit een 100% recycleerbare en PEFC-gecertificeerde grondstof – combineert de natuurlijke ‘look & feel’ van hout met de voordelen van pvc.

Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in pvc-houtcomposiet werd specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik. De voordelen:

  • Bijzonder onderhoudsarm en rot- en splintervrij.
  • Schimmelvorming is uitgesloten.
  • Slipresistent: ze wordt niet glad, ook niet bij regenweer.
  • Zet minder uit, waardoor de opening tussen de planken minimaal is.


Normaal zit er een ‘leemte’ in dergelijke terrasplanken wat hen minder sterk maakt. Als je een terras vaak beloopt, doe je er beter aan om voor een massieve versie te kiezen. Zo zijn ze niet onderhevig aan slijtage of herstellingen. 

De massieve terrasplank van Deceuninck is omkeerbaar en biedt zo de keuze uit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijde of een vlak geborsteld uiterlijk aan de andere zijde. Daarnaast is er keuze uit 6 verschillende kleuren - van walnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen.