harol slider
Tuin / Oprit en terras

Het 'buitenkamergevoel' in een strak jasje

De warme temperaturen zijn intussen al aangebroken. Veel mensen gaan op zoek naar de ideale zonwering om onbezorgd te kunnen genieten van tuin en terras. Wie op zoek is naar méér bescherming dan het klassieke zonnescherm, maar minder wil spenderen dan aan een luxueus vouw- of lamellendak, ontdekt bij Harol een nieuwe productcategorie: de doekzonwering op stevige poten, gebaseerd op een prijswinnend design van superslanke vormtaal. De nieuwste oplossing in deze reeks kreeg de naam Versuz.

De innovatieve Versuz positioneert zich daartussenin: het biedt een performant screendoek (Soltis - volledig in de kast verborgen) dat zonlicht doorlaat én beschermt tegen een bui, een windvast en strak ZIP-doekspansysteem, kleuren die passen bij elke gevel, modern of klassiek.

Onopvallend design

Met zijn extreem compacte kast (amper 17,5 cm) optionele geïntegreerde ledverlichting en voetpalen van slechts 6,5 cm breed, is Versuz één en al discrete verfijning tot in de details (verdoken schroeven, geïntegreerde waterafvoer in de onderlat, superslanke geleiders). Tijdens lange zomeravonden kunnen de ledstrip in open én gesloten toestand voor de gepaste sfeerverlichting zorgen.

Versuz behoort tot dezelfde designfamilie van het vorig jaar door HAROL gelanceerde ‘VZ-concept’ (verandazonwering), bekroond met onder meer de Z&R product of the Year award. Voor de vakman is de lichte structuur en makkelijke montage een belangrijke extra troef.