slider
Tuin / Oprit en terras

De barbecue voor elk klein terras

Weber heeft een vernieuwende manier van barbecueën geïntroduceerd met hun nieuwste serie, de Pulse. Met deze volledig elektrische barbecue wordt barbecueën eenvoudiger dan ooit tevoren.  De Pulse is een ideale oplossing voor als je in een stedelijke omgeving woont, je geen achtertuin hebt of je op je flat niet kunt barbecueën vanwege brandgevaar.

Deze barbecue is zeer compact en kan zelfs op een klein balkon geplaatst worden. Dankzij de ingebouwde iGrill en de bijbehorende app kun je makkelijk en zonder gedoe barbecueën. Slimme technologie wordt bij deze barbecue gecombineerd met geavanceerde digitale functies.

Geïntegreerde iGrill-technologie

Aan de hand van de geïntegreerde iGrill-technologie kun je de kerntemperatuur van het gerecht in de gaten houden. Deze temperatuur wordt in realtime naar de Weber iGrill App gestuurd, zodat je hem op je mobiele apparaat via Bluetooth kunt controleren. Op het digitale LED-display van je barbecue kun je de exacte temperatuurinstelling terug vinden. Perfecte resultaten behalen is geen moeilijke klus meer dankzij de optimale temperatuur van het rooster en Webers ideale luchtcirculatie. Dankzij de met porselein geëmailleerde gietijzeren grilroosters wordt de hitte evenredig verdeeld, zodat je altijd de mooiste grillmarkeringen krijgt. De Pulse dankt trouwens zijn naam aan het feit dat hij met elektrische pulsen werkt, waardoor je de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunt regelen.

Weber heeft een volledige Pulse serie ontworpen waarin 2 verschillende barbecues en accessoires beschikbaar zijn. De Pulse 1000 is met een grilloppervlakte van 41 x 31 cm zeer gemakkelijk in gebruik. Bij de Pulse 2000 gaan ze nog een stapje verder: dankzij de twee grillzones kun je tegelijkertijd verschillende gerechten op individueel instelbare temperaturen bereiden. Beide barbecues zijn apart te verkrijgen of met een stand. Om je barbecue-ervaring volledig te maken voegt Weber ook nog een braadspit, pizzasteen en bakplaat toe aan de Pulse serie.

De Pulse 100 is verkrijgbaar vanaf €699,00 en de Pulse 2000 vanaf €849,00. Voor meer details over de verkooppunten kun je terecht op www.weber.com. Betover vervolgens de hele stad vanaf je balkon met de heerlijke aromageuren van je barbecue.

De gratis Weber iGrill app is te vinden in de App Store en Google Play Store.