Tuin / Oprit en terras

Bluetooth 360°-speakers

Bose introduceert met de nieuwe SoundLink Revolve™ en SoundLink Revolve+™ zijn beste Bluetooth-speakers ooit. Met hun daadwerkelijke omnidirectionele weergave en geheel vernieuwd akoestisch ontwerp geven de Revolve-speakers naar alle richtingen een diep en verbluffend krachtig geluid – vanuit een strakke, uiterst compacte behuizing.

Eerst werd een totaal nieuw akoestisch pakket ontwikkeld, dat vervolgens werd aangepast aan de vereiste cilindervorm, en daarna werd verpakt in een aluminium behuizing uit één stuk. De Revolve-speakers hebben geen voor- of achterkant, want ze hoeven niet naar de luisteraar gericht te worden. Ze werken met dubbele passieve radiatoren, een krachtige, ultra-efficiënte naar beneden gerichte transducer en een nieuwe gepatenteerde akoestische deflector. Samen met een drukopvanger die vervorming opheft, levert dit een indrukwekkend resultaat op. Het geluid wordt gelijkmatig naar alle kanten uitgestraald, met diepe, volle bassen, en zonder de sweet spots en frequentieafval van de meeste andere 360-graden speakers. Of de Revolve-speakers nu midden in de kamer staan, in een hoek of ergens daar tussenin, ze zorgen voor een uniforme geluidskwaliteit voor iedereen. De muziek klinkt ruimtelijk, helder en, als je dat wilt, opvallend luid.

Op het terras

De beide nieuwe Revolve-modellen zijn ook ideaal voor buitengebruik. Met hun IPX4 waterbestendigheidsscore zijn ze bestand tegen regen en opspattend water, terwijl het robuuste design probleemloos stoten opvangt. Met de 1/4 -20 binnendraad aan de onderzijde is de speaker makkelijk op een statief te schroeven, zodat je ook op het terras of bij een tuinfeestje maximaal luisterplezier ervaart. 

De Revolve meet 15,2 x 8,2 cm (h x b), weegt slechts 660 gram en speelt tot 12 uur op één acculading. De Revolve+ is met het oog op extra vermogen wat groter en meet 18,4 x 10,5 cm, weegt 900 gram en heeft tot 16 uur speeltijd op een acculading. Beide speakers zijn te koppelen via NFC, zijn moeiteloos te installeren aan de hand van gesproken instructies, en bevatten een microfoon om oproepen te beantwoorden of opdrachten in te geven via Siri en Google Assistant.

De gratis Bose Connect-app  synchroniseert nu twee SoundLinks, in elke combinatie vanaf de nieuwe SoundLink Color II-modellen. De nieuwe Stereo Mode maakt links-rechts-pairing mogelijk, terwijl de nieuwe Party Mode op beide speakers simultaan dezelfde muziek weergeeft.  

Prijs speakers

De SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+ Bluetooth-speakers kosten respectievelijk € 229,95 en € 329,95. Ze zijn leverbaar in twee kleuren: Triple black en Lux Grey.