forest oakbrown slider
Tuin / Oprit en terras

Blikvangers van het terras

Met de nieuwe tegelcollecties laat Marlux jouw terras pronken. De designs spelen met kleuren, motieven en structuren – van de charme van verweerd hout over de luxueuze look van natuursteen tot de eerlijke oerkracht van beton. Met één constante: een dunnere (3cm ipv 4cm), duurzame, kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke terrastegel. 

Beton en hout

De betonnen terrastegels Forest (foto boven) flirten met de naturelle look van verweerd hout, maar besparen je de typische nadelen zoals mosgroei, gladheid, kromtrekken, splinters of verroeste schroeven. Zo geniet je nog meer van de charme van de natuur, zoals bij het donkere Oak Brown. Het nieuwe formaat, 80 bij 40 cm, speelt het effect van houten planken nog meer uit. En voor wie houdt van verrassende accenten, brengt Marlux de speciale versie Oak Brown+ uit waarin een subtiel tegelmotief zit verwerkt. 

Afmetingen: 40 x 40 x 4 cm, 60 x 60 x 3 cm, 80 x 40 x 4 cm
Richtverkoopprijs: € 60,35 euro/m2

Cement en beton

Mosaic combineert de look van cementtegels van vroeger met het comfort van betontegels van vandaag. Ontdek de koele Fresco, een terrastegel die zich met hun uitgesproken grafische look perfect lenen als accent in een groter terras of als blikvanger voor een schaduwhoekje.


Afmetingen: 60 x 60 x 3 cm
Richtverkoopprijs: € 60,35 euro/m2

Beton en natuursteen

Echte terrasfans sluiten Caliza zo in hun hart. Want dankzij de kleuren en verschillende patronen komen deze betontegels heel dicht in de buurt van authentieke natuursteen. Nieuw is Marin Border, die je terras een extra dimensie geeft. Marin Photo gaat nog een stap verder, met een reeks themafoto’s waarvan je er een aantal kan personaliseren met eigen foto’s en dit met de gekende troeven van een gemakkelijke plaatsing en weinig onderhoud. 

Afmetingen: 60 x 60 x 3 cm
Richtverkoopprijs: € 60,35 euro/m2