Tuin / Afsluitingen

Spijlen kriskras door elkaar

Betafence stelt CreaZen voor, een opmerkelijke paneelafrastering met kriskras door elkaar lopende natuurlijke lijnen.De vierkante spijlen zijn als kriskras door elkaar lopende lijnen gemonteerd. Het geheel zorgt voor een evenwichtige esthetiek en strakke uitstraling. CreaZen plaatsen is eenvoudig. Elk paneel heeft onzichtbare bevestigingen waarmee ze bijzonder vlot aangesloten en bevestigd kunnen worden op de vertrouwde Bekafix-palen uit het Betafence-assortiment.

De panelen zijn thermisch verzinkt en met polyester gecoat, voor een onberispelijke afwerking. De verticale, vierkante spijlen zijn aan beide zijden van de horizontale spijlen gelast, met een maximale onderlinge afstand van 110 mm. Bovenaan krijgt elke verticale spijl een discrete afsluitdop in kunststof. Ook de Bekafix-palen in H-vorm zijn voorzien van zo’n afsluitdop.

CreaZen-panelen zijn 2400 mm breed, maar zijn beschikbaar in vijf verschillende standaardhoogtes (1000, 1200, 1500, 1700 en 2000 mm). Antraciet (RAL 7016) is de standaardkleur, maar bestellen in elke andere RAL-kleur is mogelijk.

Bij de CreaZen-spijlenomheining past ook een passende poort, beschikbaar als enkele en dubbele draaipoort.