maatwerk dubbele vlechting wide
Tuin / Afsluitingen

Een eindeloze vlecht in de tuin

Wie houdt van een natuurlijke look in de tuin, voelt ongetwijfeld wel iets voor gevlochten tuin- of terrasschermen.  Aan de authentieke uitstraling van de Fiber scheidingswanden valt niet te weerstaan.

Plat, enkel of dubbel geweven? De mogelijkheden zijn enorm, net als het ambacht. Alle schermen worden met de hand geweven met het vernieuwende materiaal, dat zowel binnen als buiten kan ingezet worden.

Ook op gebied van kleuren is fantasie de enige beperking. Traditioneel worden de fibers geproduceerd in natuurlijke aardetinten, maar extravagante smaken kunnen evengoed. 

Uniek is de eindeloze vlecht zonder zichtbaar kader. Bij het ter plaatse weven, wordt er rond een zichtbaar kader gevlochten. Duurzame afsluitingen van honderden meters lang zonder enige onderbreking: met geweven Fiber is veel mogelijk.

Ook voor terrassen en borders

De Fiber tuinschermen zijn ook beschikbaar als kleine schermen voor balustrades, terrassen, bloemperken, borders of bloembakken. Kwestie van een harmonieus geheel te creëren. De panelen dienen evengoed als zonneschermen boven een overdekt terras. Het mooie patroon zorgt voor een uniek spel van licht en schaduw. De afsluiting heeft een natuurlijke uitstraling en weerstaat tientallen jaren aan weer, wind en zon.