slider
Interieur / Vloeren

Vinyl, zo geklikt

Floorify is een jong Belgisch bedrijf dat in 2016 als eerste op de markt kwam met rigide klikvinyl. De vernieuwende planken en tegels combineren de look en feel van natuurlijk hout of gepolierd beton met een groot installatiegemak en veelgevraagde vloereigenschappen als stil, warm en watervast. Omdat elke vloer mooi én makkelijk hoort te zijn.

Van badkamer tot keuken

Qua opbouw lijkt het een klassieke klikvinylvloer van 4,5 millimeter dik en een slijtlaag van 0,55 millimeter – klasse 33 voor de kenners. Maar het geheim zit in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. De klikverbinding van Floorify Rigid Core is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als traditionele klikvinyl. Daarmee maakt Floorify in één klap komaf met alle vooroordelen van vinyl: Floorify plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op om het even welke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast. Dat maakt dat de Floorify- vloeren geschikt zijn voor elke ruimte in huis. 

XL-planken

Floorify kiest bewust voor XL-planken: langer en breder dan alle standaarden voor een maximale beleving van de oppervlakte. De schijnbaar eindeloze visuele lijnen doen kamers groter lijken. De subtiele groeven versterken het authentieke en warme effect van houten planken.