Interieur / Vloeren

Five shades of nature

De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren de unieke charme van hout met ongeëvenaard gebruiksgemak. Voor de nieuwste uitbreiding aan hun gamma lieten ze zich inspireren door twee opkomende trends: het brutalisme en de opkomst van onbehandelde, ruwe eik. Het resultaat zijn 5 nieuwe kleuren, bovenop het reeds bestaande gamma van 13 houttinten.

Floorify probeert met hun designs altijd zo goed mogelijk de natuur te benaderen, en dit zowel op het vlak van structuur als kleur. De planken zijn dan ook enkel door hun gebruiksgemak van echt hout te onderscheiden. Ook met heersende interieurtrends wordt rekening gehouden. Zo is er een verhoogde vraag naar onbehandelde, ruwe eik en donkere kleuren. Geen vloeren met perfect ogende premium houtlook, maar plankenvloeren met noten die karakter uitstralen. Daar speelde Floorify op in met 5 nieuwe tinten. Dankzij het innovatief procedé krijg je een bijzonder realistisch reliëf, met voelbare groeven, lijnen en knopen.

Net echt!

Floorify ontwikkelde de perfecte, imperfecte eik in 5 tinten waarvan:

3 natuurtinten: onbehandeld, afgewerkt met een invisible oil en met een natuurlijke olie. Deze natuurlijke afwerking gecombineerd met de subtiel passende structuur en de uitzonderlijke lengte en breedte van de panelen (1524x225mm) brengt deze planken volledig tot leven. Deze kleuren passen uitzonderlijk goed in een botanische interieurstijl waarbij natuurlijke materialen de hoofdrol spelen zoals rotan, hout en veel planten. Daarnaast sluiten deze tinten ook perfect aan bij de interieurtrend ‘raw & imperfect’ – een interieurstijl waar wordt gewerkt met gebruikte en verweerde materialen, ruwe bakstenen, ambachtelijke meubels, metaal en imperfecte keramiek.

2 donkere tinten: Donkere kleuren creëren een sfeer van intimiteit en geborgenheid. Gecombineerd met fluweel, messing en gekleurd glas bekom je een op & top trendy interieur. Vanuit deze trend werd de ‘black beauty’ ontwikkeld. De donkerbruine ondertoon, het zwarte kleurenspel gecombineerd met de perfect passende structuur brengen dit donker decor tot leven. Daarnaasr ontwikkelden ze ook de ‘Cohiba’. De bekende Cubaanse sigaar vormde een mooie inspiratiebron voor deze gerookte, vergrijsde eik.

Anti-vlekken

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. De vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern.

Plaatsen is kinderspel

Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Het handige klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Op nagenoeg elke ondergrond zonder voorbereidingen en bestaande vloer of kleine oneffenheden? Zand, sorry…, Floorify erover. Gewoon de Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar.

Prijzen vanaf 39.95 €/m² (21% BTW inclusief ). Er zijn 18 houtvarianten (van scandinavisch tot rustiek) en 3 types grote betontegels.