Interieur / Vloeren

Meest waterbestendige laminaat

Duurzaam, veelzijdig, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar: het hoeft niet te verbazen dat een laminaatvloer een populaire keuze is in het interieur van vandaag. En met reden. Terwijl een echte houten vloer niet ideaal is voor een badkamer of vochtige ruimte is een slijtvaste en waterbestendige laminaatvloer dat wel.

Quick-Step lanceerde enkele jaren geleden de Impressive collectie, de laminaatvloeren hebben een uitzonderlijk natuurlijke look en feel en een unieke waterafstotende coating waardoor ze perfect in vochtige ruimtes geïnstalleerd kunnen worden. De waterbestendige technologie rust op drie pijlers: het persen van de voeg tijdens productie, het aanbrengen van een waterafstotende laag in de voeg en het gebruik van een kliksysteem met voorspanning. Het maakte de planken de meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt, zonder in te boeten aan die typische authentieke houtlook.

Nu gaat het designvloerenmerk nog een stap verder: de waterbestendige technologie kan voortaan ook toegepast worden op een plankenvloer zonder voegen. De Eligna collectie is zo de volgende Quick-Step laminaatcollectie die in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer geïnstalleerd kan worden. Absolute blikvanger binnen deze vernieuwde collectie is de Eligna Metallic cérusé oak gold.

De nieuwigheden van Quick-Step gaan meer dan ooit beyond imitation. De originelen worden ongeëvenaard realistisch nagemaakt en gaan de imitatie letterlijk voorbij: de planken of tegels blinken stuk voor stuk uit in esthetiek én functionaliteit.

Adviesverkoopprijzen (21% btw inclusief):  Eligna laminaat: 22,95€/m