Interieur / Vloeren

Hightech vloeren voor landelijke interieurs

Lindura hoort thuis onder de nieuwe reeks vloeren, omwille van de technologie die achter de productie schuilgaat. Houten toplagen worden in combinatie met de extreem harde woodpowder technologie tot een robuust en uiterst sterk oppervlak versmolten waarbij het fijne houtpoeder in iedere houtporie doordringt. 

Used-look

De nieuwe technologie kan daardoor heel passende vintage vloeren creëeren die over de jaren heen bovendien nog versterkt worden met een aantrekkelijke patina.  Het resultaat zijn levendige gebarsten en natuurgeoliede landhuisplanken in een used-look. Deze nieuwe dimensie van houten vloeren is enorm robuust en uiterst impact-resistent. 


Deze collectie van extreem robuuste planken bestaat uit 10 karaktervolle natuurgeoliede hoofdzakelijk eiken vloeren die vooral gekenmerkt worden door grote noesten en scheuren en zodoende perfect passen in een landelijk interieur.

De houten hightech vloerencollectie is beschikbaar is in twee verschillende formaten: 27cm x 2,2 meter en 32cm x 2,6 meter, aan de prijs van een gewone parketvloer. Afhankelijk van de houtsoort ligt de prijs tussen de 50 à 58€/m².