Interieur / Vloeren

Een, twee, drie, … vloertje ligt

Een vloer leggen durft tijd in beslag te nemen. nora flooring systems heeft een nieuwe vloeroplossing bedacht die snel, efficiënt en rendabel te plaatsen is: de nora nTx.

Het nieuwe systeem verkort de legtijd tot de helft en bespaart zo duidelijk op kosten. De nora nTx kan op alle gangbare ondergronden en zelfs op bestaande vloerbedekkingen worden gelegd. Nog handig: meteen na het leggen van de nieuwe vloerbedekking kun je er al op lopen.

Hoe is het systeem opgebouwd? Op de onderkant van de noraplan vloerbedekking bracht de fabrikant lijm op rubberbasis aan. Hierop is een beschermfolie aangebracht, die voor het leggen verwijderd dient te worden. Dankzij deze kant-en-klare lijmlaag, hoeft de plaatser geen rekening meer te houden met droog- en beluchtingstijden die wel van toepassing zijn bij een manueel aan te brengen lijmlaag. Ook de plaatsingsfouten zijn minimaal aangezien de vloerbedekking uitgerold moet worden en klaar is kees.

Om het plaatsingsgemakt te verhogen, vult nora flooring zijn aanbod aan met speciale nora nTx legmaterialen voor het prepareren van de ondergrond, zoals egaline en primer. Alle componenten zijn natuurlijk perfect op elkaar afgestemd.