Interieur / Vloeren

Dweilen en opzuigen in één beweging

In heel wat gezinnen staat de schoonmaak op het programma tijdens het weekend. Het reinigen van de vloeren is één van de moeilijkste taken. Eerst stofzuigen, dan schrobben, wachten tot de vloer droog is en ten slotte nog de dweil zelf schoonmaken. Met de Floor Cleaner FC 5 gebeurt dit veel sneller, omdat hij dweilt en achteraf meteen het vuile water opzuigt in de vuilwatertank. Ongeacht of het gemorste koffie is, sporen van modder of losse haren, alles wordt verwijderd in één enkele doorgang. Dat wordt snel genieten van het weekend. 

Unieke technologie

De bijzonderheid van de Floor Cleaner schuilt in beide snel draaiende microvezelrollen die permanent bevochtigd worden met een oplossing van schoonmaakmiddel. Ze maken het vuil los en nemen het op. Gedaan met hard schrobben. Vuil en vocht worden continu door de rollen opgenomen. In tegenstelling tot klassiek dweilen reinigt de FC 5 de vloer altijd met schone rollen en helder water. Nog een extra voordeel: het opgezogen water wordt opgeslagen in een apart reservoir dat eenvoudig leeggemaakt wordt na de schoonmaak.

Economisch en ecologisch

Dankzij zijn unieke werking zorgt de FC 5 niet alleen voor tijdwinst, maar in vergelijking met de klassieke dweil ook voor waterbesparing. Met één vol reservoir van 400 ml kan snel en makkelijk een oppervlakte tot 60 m² schoongemaakt worden. Alle harde vloeren, zowel die in steen als die in hout.