Tuin / Tips en advies

Bouwinnovatie 2019 - Gezond Wonen


NOG 6 WEKEN ... EN BOUWINNOVATIE BEGINT!

Bouwinnovatie is dé beurs voor interieur, bouwen en renoveren en opent op 18 januari 2019 de deuren voor het grote publiek.

Van 18 januari t.e.m. 20 januari en van 25 t.e.m. 27 januari 2019 kunnen bouwers en verbouwers zich laten informeren en inspireren. Ook de bezoekerswedstrijd is de moeite. Er valt een gloednieuwe keuken te winnen!

Deze editie van Bouwinnovatie staat in het teken van gezond wonen. Hierbij komen alle aspecten aan bod om een woning op een zo comfortabel en gezond mogelijke manier te beleven. We denken dan aan licht en ruimte, luchtkwaliteit, isolatie, ventilatie, vocht, verwarming … Rode draad: kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Nog niet ingeschreven?

Reageer dan snel voor de laatste beschikbare ruimtes en maak tijdens de twee beursweekends kennis met ruim 25 000 bezoekers op zoek naar praktische informatie voor hun bouw-, verbouw- of afwerkingsplannen.

Goed gevuld orderboek

Wij tellen niet alleen af naar het nieuwe jaar, maar vooral naar Bouwinnovatie 2019. Start met een bron aan nieuwe contacten en opdrachten en vul uw orderboek voor 2019 door uw deelname aan Bouwinnovatie!

 

Gebruik de kracht van de beursorganisatie en registreer u voor de nog beschikbare standplaatsen meteen online: www.bouwinnovatie.be/nl/exposant/registreren

Op de website vindt u bijkomende info. Voor vragen kan u terecht bij Jean-Pierre Schroeders op het nummer 0471 38 12 31 of via mail info@bouwinnovatie.be