slider
Agenda / Beurzen

Win tickets voor Batibouw 2018

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart worden weer heuse bouwplannen gesmeed op Batibouw. Een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector vullen gedurende tien dagen de paleizen van Brussels Expo.

Innovatief.be verloot duotickets. Laat op onze Facebookpagina achter met wie jij gaat (ver)bouwen en wat de plannen zoal inhouden. De reacties met het meest aantal likes worden beloond met een duoticket.

De wedstrijd wordt afgesloten woensdagavond 21 februari om 21 uur. Donderdag 22 februari maken we de winnaars bekend op de Facebookpagina. Zij krijgen een toegangscode bezorgd.

Beleef Batibouw is het eerste thema en meteen ook de rode draad van de beurs. BATIBOUW 2018 is dé verzamelplaats voor alle specialisten in de bouw-, renovatie- en decoratiesector. Bezoekers kunnen er de nieuwste producten en diensten ontdekken met hun vijf zintuigen. Een wandeling door BATIBOUW is een beleving: test de resonantie en de stevigheid van een muur, voel de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan, loop blootvoets over verschillende vloeren en doe inspiratie op voor de ideale woning. Ideeën gezien in magazines of op het internet worden 'live' ervaren op BATIBOUW 2018. 

Digitaal verbonden

De wereld staat niet stil en ons dagelijkse leven is constant in verandering. We zijn altijd en overal verbonden: in ons professionele en sociale leven is connectiviteit dan ook niet meer weg te denken. Onze woningen blijven bijgevolg niet achter: ze zijn digitaal, verbonden, connected. Met een simpele swipe op de smartphone kan door middel van een domoticasysteem de verwarming aanspringen terwijl de rolluiken in de woonkamer naar beneden gaan. Of nog: vanop afstand in de auto bedien je alvast de buitenverlichting op de oprit. Onze woningen zijn smart homes die het leven vergemakkelijken: gevaar detecteren, gordijnen openen en sluiten, muziek die ons door elke kamer van het huis volgt... BATIBOUW 2018 heeft connectiviteit als tweede thema, waarvan de mogelijkheden op de beurs kunnen worden ontdekt. 

Project your home

Project your home, zo klinkt het derde thema van de beurs. Ieder project, klein en groot, kan op BATIBOUW worden gerealiseerd. Welke reden de bezoeker dan ook naar BATIBOUW brengt, dankzij de Checklists brengt iedereen eender welk project tot een goed einde. De Checklists worden vanaf dit jaar opgenomen in de beurscatalogus en zijn dus nóg toegankelijker voor iedereen. 

Zorgeloos wonen

Wie vandaag bouwt en/of renoveert, wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning. Muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie, airconditioning: de mogelijke oplossingen voor een ultiem comfort zijn ontelbaar, zonder de economische en ecologische normen uit het oog te verliezen. Ook meubelontwerpers, interieurspecialisten en tuinarchitecten komen op de proppen met ergonomische, intelligente, praktische en esthetische antwoorden: een gezellig haardvuur dat geld bespaart, de juiste voorzieningen voor homeworking of een spa in eigen huis. 

Batibouw loopt van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart in Brussel Expo.