luna slimme matrasovertrek over matras man bed
Interieur / Technologie

Verwarm je bed met je smartphone

Een goede nachtrust is van levensbelang en draagt bij tot een goede gezondheid. Slaap je slecht, dan krijgen zowel je humeur als gezondheid een fikse opdoffer. Herkenbaar? Dan biedt slaaptechnologie wellicht uitkomst. De Luna matrasovertrek is in dat opzicht een revolutionaire ontwikkeling  die je slaapgegevens in kaart brengt en zich aanpast aan jouw behoeften. Je bed met je smartphone voorverwarmen? Het kan voortaan.

slimme matras vrouw slaapt grafieken slaapgegevens

Wie goed slaapt, wordt ’s morgens monter wakker en voelt zich energieker overdag. Hoewel de technologieën in onze omgeving almaar slimmer zijn geworden, bleef het bed achterop hinken. Tot de uitvinders van Luna het hoog tijd vonden om daar verandering in te brengen. Deze intelligente matrasovertrek brengt ’s nachts je slaapcyclus, hartslag en ademhaling in kaart, zonder dat je daarvoor iets speciaals aan moet trekken. Op basis van deze gegevens krijg je tips die je nachtrust kunnen bevorderen.

Warm onder de wol

Ben je een koukleum en kruip je graag onder de wol in een voorverwarmd bed? Of heeft je partner andere slaapgewoonten? Dan is het goed om te weten dat je met Luna jouw kant van het bed naar eigen wens kan voorverwarmen. En dit van op afstand met je smartphone. Met Luna stel je ook zelf in wanneer jij gaat slapen en op welke temperatuur je je bed graag brengt. In een bed met comfortabel klimaat val je ook sneller in slaap en dat is zeker mooi meegenomen.

Fris en monter

Met een ingebouwd intelligent alarmsysteem, word je op het meest gunstige moment gewekt tijdens de lichte slaapfase. Zo word je op een prettige manier wakker zonder je slaapdronken te voelen en kan je er volop tegenaan.

Benieuwd naar meer? Bekijk in onderstaand filmpje de mogelijkheden van deze slimme matrasovertrek.