slider
Interieur / Meubels

Tv-lift komt uit je bed tevoorschijn

Op donkere avonden of regenachtige ochtenden doen we niets liever dan onze favoriete serie of film bekijken in een knusse omgeving. Kies deze winter voor deze comfy boxspring Home 350 met ingebouwde tv-lift. Series of films bingewatchen zal nog nooit zo comfortabel zijn geweest.

Cocooning’ is misschien wel dé trend die je door de kille winter helpt — een periode om je terug te trekken in het comfort van je thuis, omgeven door zachte kussens en dekens; het liefst nog met een heerlijke warme chocolademelk. Die donkere avonden en koude weekends zijn bovendien perfect om wat vroeger naar de slaapkamer te trekken of langer in bed te blijven. Met boxspring Home 350, verkrijgbaar bij Swiss Sense, haal je het ideale bed daarvoor in huis.

Handige tv-lift

Naast een uitstekend slaapcomfort biedt boxspring Home 350 een ontspannen setting om tv te kijken vanuit je bed. Genoeg tv gekeken? Subtiel verdwijnt de tv-lift weer in het voetbord, alsof die nooit in de slaapkamer is geweest. Zo blijft het strakke design van de boxspring centraal staan in je slaapkamer.

Boxspring Home 350 is verkrijgbaar bij Swiss Sense België. Vanaf € 1 920 (140 x 200 cm).