slider
Interieur / Meubels

De kinderkamer die meegroeit

` Now! minimo, de gekende baby- en kinderkamer van now! by hülsta die meegroeit met je kleintje, biedt nu ook speelruimte voor oudere kinderen. Nieuwigheden zoals een groter bed en een bureau spelen perfect in op de noden van schoolgaande kinderen.

Kinderen groeien als kool. En daar speelt now! minimo by hülsta op in. De meubelserie met zacht afgeronde hoeken en grappige deco-elementen begeleidt kinderen tijdens hun eerste jaren. Door een groter bed en een bureau aan het bestaande productgamma toe te voegen, wordt de houdbaarheidsdatum van de serie veel langer en zijn dure, nieuwe aankopen overbodig. Een waardevolle bijdrage tot een duurzame kinderkamer dus.

Het kinderbed

Van baby-, kleuter- tot basisschoolkind-leeftijd: de inrichtingselementen van now! minimo overbruggen de verschillende levensfasen met het grootste gemak.

Het kinderbed biedt opgroeiende kinderen een gezellig plekje om te lezen, muziek te luisteren en te slapen. Het nieuwe ontwerp vervangt naadloos het kleine bed van now! minimo dat je met enkele handgrepen van spijlen- tot juniorbed ombouwt.

Het bureau

Tegen de tijd dat er huiswerk gemaakt moet worden, is het tijd voor het nieuwe bureau van now! minimo. Het meubel houdt rekening met actuele ergonomische aanbevelingen en is in de hoogte verstelbaar. Daardoor biedt het basisschoolkinderen een comfortabele plek om te schrijven, rekenen, kleuren en knutselen

Nieuwe accenten

Het hele programma van commodes en kasten is behalve in volledig wit, wit-roze en wit-lichtblauw in een nieuwe uitvoering verkrijgbaar: natuurlijk eikenhout zet accenten bij de fronten van kasten en commodes en maakt het programma ook aantrekkelijk voor oudere kinderen. De grappige ronde grepen kun je later vervangen door neutralere exemplaren.

Je hebt trouwens de keuze tussen vier commodemodellen: met deuren of lades of een combinatie van de twee, en tussen een kast met twee of drie deuren.

Veiligheid voorop

Alle producten van now! minimo voldoen aan de nieuwste veiligheidstechnische eisen op het gebied van kindermeubels, zijn zweet- en speekselvast, maar ook schaadstof- en emissiearm. Met voortdurende, uitvoerige kwaliteitstesten waarborgt now! by hülsta dat de meubels voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf.

Now! minimo kreeg maar liefst vier testcertificaten voor zowel emissies als veiligheid: de Gouden M, een uitgebreid veiligheids- en kwaliteitskeurmerk van het Duitse instituut voor kwaliteitsbewaking (DGM), het GS-keurmerk voor gekeurde veiligheid, de Blauwe Engel voor emissiearme producten en het TÜV-keurmerk voor schadelijke stoffen.