myshelf lookbook 19 oak slider
Interieur / Meubels

MyShelf by Anouk

Een wandplank die zich volledig aanpast aan jouw voorkeur? Het is sinds kort mogelijk dankzij de designplank MyShelf van het innovatieve label byANOUK. Het 28-jarige creatieve brein achter dit Belgische merk - Anouk Taeymans - is al langer gekend voor haar gepassioneerde kennis over subtiel design. Haar eigen creatie MyShelf (aka hippe design wandplank) blinkt uit boven het traditionele maatwerk van vandaag.

Moeilijk om een wandplank te vinden met de gepaste afmetingen? Geen probleem, MyShelf neemt de vorm aan die past bij jouw interieur. Niet alleen kan je zélf de geschikte lengte bepalen, ook kan je die aanpassen wanneer je maar wil. Vanaf nu is de hulp van een schrijnwerker overbodig want de verstelbare MyShelf hang je zelf op in een snel tempo op.

In 2014 woonde Anouk al enkele jaren in het hartje van het Scandinavische design, Oslo. Wat er toen nog miste in haar charmant appartementje, was een boekenplank die perfect aansloot op de volledige breedte van de muur. Een wandplank zonder zichtbare beugels én eentje die gemakkelijk te verhuizen is naar een volgende thuis. En bovendien volledig aanpasbaar is. 

Maatwerk van een schrijnwerker bleek dus geen optie te zijn en ook interieurwinkels konden haar met hun modulesystemen niet helpen. Anouk besloot, gestuwd door haar ontembare drang om dingen te creëren, zelf aan het werk te gaan. Op een vlucht Brussel – Oslo vloeide het concept voor MyShelf uit haar pen. 

Enkele richtprijzen

Pakket 1: 295 euro voor 1 meter myshelf + 3 haakjes
Pakket 2: 695 euro voor 1,5 meter myshelf + 1 haakje + 2 witte boxen