exocet3 wide
Interieur / Meubels

In deze stoel zit u altijd comfortabel

De Exocet is het eerste product van Designarium, een ontwerpstudio die in 2015 het levenslicht zag. Het design van ontwerper van Stéphane Leathead was meteen een schot in de roos en rijfde ondertussen al de ene na de andere award binnen. Maar wat is er dan zo speciaal aan de Exocet? Het is niet zomaar een stoel, maar een heuse transformatiestoel.

De Exocet is een elegante transformatiestoel die zeker niet misstaat in de moderne woonkamer. En het woord zegt het zelf, hij verandert van vorm en kan zo meerdere doeleinden dienen. Ligt u graag met de voeten omhoog tijdens uw middagdutje of het lezen van een ontspannend boek? Geen probleem! Eerder een buikslaper? Eveneens geen probleem! De Exocet biedt voor ieder wat wils. 

Ergonomisch design

De multifunctionele stoel van Stéphane Leathead bestaat uit twee grote zitvlakken die perfect in en door elkaar schuiven en vastzitten aan een cilinder. De stoel is dus gemakkelijk en in een handomdraai te verstellen naargelang de gewenste houding. Bovendien werd de Exocet ergonomisch ontwikkeld. De gebruiker kan kiezen in welke houding hij wil liggen of zitten en dat zonder dat de spieren in rug, nek of schouders geforceerd worden.