slider
Interieur / Meubels

Hightech in retro

Tv-producent Loewe heeft met Loewe bild 5 OLED een tv klaar die een mix is van hoogstaande OLED-technologie en een elegante vormgeving met retronuances. Denk hierbij aan hout met geborsteld aluminium, een ultradun hoogtechnologisch scherm – dunner dan de meeste smartphones! – en een ruime keuze aan staanders. Extra interessant: je kan dit alles naar hartenlust combineren zodat je de meest persoonlijke tv ter wereld krijgt.

Stel zelf jouw perfecte tv samen

De Loewe bild 5 OLED is verkrijgbaar in het natuurlijke 'Silver Oak', het getinte 'Black Oak' of het hoogglans 'Piano Black', die naar wens wordt gecombineerd met een reeks standaarden en geavanceerde geluidssystemen. Je hebt dus eindeloos veel opties om zelf de perfecte tv samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een flexibele wandhouder, tafelpoot of vloerstandaard in de kleuren Silver Oak of Black Oak. Of ga voor een uitvoering met of zonder bijhorende bild 5 soundbar van 80 W in passend Silver Oak of Piano Black. Bovendien kan je de Loewe bild 5 OLED ook nog koppelen aan het luidsprekersysteem klang 1 of het draadloze klang 5 van Loewe voor een echte concertervaring.

Nieuwe tv-dimensie

Met een dikte van slechts 4,9 mm is de nieuwste generatie OLED-schermen zelfs dunner dan de meeste smartphones. De Loewe bild 5 OLED ziet er dan ook bijna gewichtloos uit. De tv-set heeft een lichte, delicate look, ondanks zijn imposante schermdiagonalen van 55” en 65”. De OLED-technologie zorgt voor kristalhelder beeld met zelfbelichtende pixels. In tegenstelling tot lcd-schermen hebben OLED-schermen geen schermverlichting nodig. Als een pixel wordt uitgeschakeld, wordt die plek inktzwart. Een OLED-scherm kan in minder dan een microseconde van helder verlicht naar bodemloos zwart veranderen, waardoor bewegingen adembenemend natuurlijk worden weergegeven.

1.000 GB opslagruimte

De Loewe bild 5 OLED heeft een geïntegreerde harde schijf (DR+) met 1.000 GB opslagruimte. Zo kan u tegen bedtijd uw Loewe-tv gebruiken als streaming client: pauzeer het programma dat u aan het bekijken was in de woonkamer en kijk later gewoon verder op uw tweede Loewe-tv in de slaapkamer. Ook kan u twee live tv-programma’s tegelijk opnemen of live tv-programma’s pauzeren en later gewoon verder kijken. Tv-zenders, opnames, apps en andere externe bronnen kan u eenvoudig opslaan en toevoegen aan de startpagina.

Dankzij de Loewe-app kan je de tv voortaan ook bedienen met uw smartphone en tablet. Je kan de app dus beschouwen als elektronische tv-gids.

  • 55” met DR+: vanaf 3.499 euro
  • 65” met DR+: vanaf 4.999 euro